Home / Rólunk

Rólunk

 Hihetetlennek tűnik, de Közép-Európa legnagyobb kínálattal rendelkező használt ruha nagykereskedésében a kis mennyiségben vásárlókat is tárt karokkal várják!

A Klado 2000 kft. ugyan nem a legnagyobb Kelet Európában, ám 30 éves tapasztalat áll a háta mögött. Ez lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű ruhákat találjuk meg és kínáljuk eladásra ügyfeleink számára. Fontos, hogy kizárólag Nagykereskedelemmel foglalkozunk, így nincs egyetlen kiskereskedelmi üzletünk sem.

Cégünk indulásakor az európai országokból érkező használt ruhanemű tette ki a kínálat nagy részét, ám mivel az öreg kontinens országaiból bizonyos árufajtákat nem lehet nagy mennyiségben beszerezni, megkezdtük a kereskedést az Amerikai Egyesült Államokból illetve Kanadából. /Nem préselt bálák!!/

A nagykereskedelmünkbe várjuk azokat is, akik nem feltétlenül nagy mennyiséget hanem kisebb tételben vásárolnának ruhaneműt. Őket 8-14 kilogrammos átlátszó zsákokba csomagolt árukkal várjuk. Fontos: a kisebb zsákokat cégünk telephelyén csomagoljuk át 50-100kg-os zsákokból 8-14-kg-os csomagokba!

Folyamatosan bővülő árukészlet!!

Telephelyünkön közel 1000m2-en udvarias kiszolgálással, valamint egy finom kávéval várjuk Kedves Vásárlóinkat!

"Csak azt vegye meg amit el is tud adni"
 
Az igaz hogy Közép Európában nem mi vagyunk a legnagyobb használt ruha kereskedő cég, de a legnagyobb választék nálunk található!  (200 féle fajtára csomagolt termék)

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Legutóbbi hírek

Neked mi áll jól??

Ahány ember, annyi alkat. Nem állítjuk, hogy egyik előnyösebb lenne a másiknál, sokkal inkább azt próbáljuk sugallni, hogy megfelelő öltözködéssel testalkatunk előnyei hangsúlyozhatóak, míg azok, amikre nem vagyunk büszkék, bármikor elrejthetők.

Miért vásároljunk használtruhát?

A fast fashion-el ellentétben a használtruha boltok választékát nem a szezonális divatirányzatok diktálják, inkább az üdítő változatosság jellemzi őket.

A legfontosabb szempont a ruhavásárlásnál a ruha anyaga

Amikor ruhavásárlás mellett döntünk, nagyon sok szempontot igyekszünk figyelembe venni, ilyenek a ruha színe, mérete, minősége, és nem utolsó sorban figyelünk arra, hogy milyen anyagból készült.